År 2007, langt ude på landet, i et lille værksted, startede Batjuma med at bygge de første prototyper af legeredskaber og møbler til børn og voksne.


FUNKTION - KVALITET / BÆREDYGTIG - DESIGNTre bærende værdier der understøtter alt hvad vi laverFUNKTION

Funktion er første prioritet for vores produkter. Funktion som værdi, betyder i denne sammenhæng at "det virker". At produktet udfører den funktion det er sat i verden for at løse.

KVALITET/BÆREDYGTIG

Kvalitet og bæredygtighed hænger sammen for os som værdi, fordi vi arbejder med gode kvalitets materialer som sikrer produkterne en lang levetid. Når produkterne lever længe, strækker vi klodens ressourcer, og reducerer derved forbruget.
Vi er altid på udkig efter nye materialer som kan øge levetiden, og er mindre ressourcekrævende i produktion, forarbejdning og bortskaffelse eller genanvendelse.

DESIGN

Design er med som en af vores vigtigste værdier, fordi "design matters".
For vores indendørs produkter sigter vi efter et simpelt tidløst udtryk, rene linier og kurver og harmoniske detaljer. Produkterne må klæde et hvert hjem, til en hver tid, for at kunne bevare den bæredygtige profil.
Design er indpakningen af funktionen, og den skal være i orden.

Når vi skaber udendørs lege rum, handler design også om at indrette rum der inspirerer til mødet mellem mennesker.
Her leger vi lidt mere med fantasi og magi. Vi forsøger at skabe nogle rum og aktiviteter der kan pirre børn og voksnes nysgerrighed, så de sammen får lyst til at opholde sig på pladsen. Sagt kort ønsker vi at indretning og design "brings people together".

På vores værksted leger vi med at fremstille de første eksemplarer af vores produkter og modner dem til produktion og salg.
Vores legeredskaber er næsten alle fremstillet på eget værkstedet.


Indehaver. Jacob Lykke